Reviews

{Het was de derde keer , blijft altijd een mooie ervaring, die steeds weer anders uitpakt. Zeer goede begeleiding en aandacht voor iedereen. Zeker een aanrader om een keer mee te doen, of meerdere keren 🤗 ik ben fan !
Daisy
{Wat een fijne, professionele en liefdevol begeleiding in mijn persoonlijke transformatie proces en ook in een groep. Bij Petra en Josje voel ik me veilig. Echt een aanrader als je op zoekt bent naar jezelf!
Alena
{‘Get high on your own supply’: Ik wilde het wel, maar durfde niet, controlfreek die ik ben. Ik ontmoette Josje op de Open Dag van het Transformatiehuis Castricum in 2023 en wist: met haar durf ik het. We maakten een 1 op 1 afspraak. De sessie was zó fijn. Een matje, dekentje, kacheltje, kruik, lekkere geuren, thee en eerst een goed gesprek. Daarna, op de mat. Per kwartier begeleidde Josje me een stap verder naar een verbonden ademhaling en liet ik mijn emoties de vrije loop. De muziek versterkte de emotie. ‘Prachtig’ was het eerste dat uit mijn mond kwam. En tot slot praatten we na met fruit, chocola en thee. Ik maakte nog twee afspraken met een tussenpose van 2 weken. Ademwerk is fantastisch. Ben jij ook nieuwsgierig, contact Josje. Zij weet er wel raad mee.
Lillian
{De aanleiding om hier heen te komen was vooral omdat ik 1,5 jaar bij een psycholoog liep en ik totaal geen vooruitgang zag. Ik ben 2 keer bij Josje geweest en voelde me na 1 keer al stukken beter de 2e keer deed ik omdat ik me daar even nog beter door voelde. Ik heb zoveel geleerd door die 2 keer. Ik kan jou echt aan iedereen aanbevelen!
ES
{Ik had een probleem als ik in benauwde situaties kwam. Plekken waar je even geen kant op kan. U kunt denken aan een stadion, theater, file of de bioscoop. Dit had ik voorgelegd aan Josje. En we zijn aan het probleem gaan werken doormiddel van hypnose. Vanaf het eerste moment voelde ik me thuis bij Go Kaia. Josje geeft een bepaalde rust. En de hypnose was voor mij een top ervaring. Het brengt je op plekken waar je wilt zijn. Maar ook laat het je gebeurtenissen zien waar je je steeds voor hebt geblokt. Het heeft mij veel inzicht in het leven opgeleverd. En we hebben samen een anker gemaakt voor mijn probleem. Ik heb nu de anker een paar keer mogen testen en moeten testen maar ik moet zeggen het gaat steeds beter. Het is nog niet weg, maar ik heb nu een handvat om het onder controle te krijgen. Ik ben Josje daar heel erg dankbaar voor. Het meeste wat me is bijgebleven van de 4 sessies die ik heb gehad is "een heel fijn gevoel". Bij Josje voel ik me vrij en kunnen we lachen en een traan kan zeker. Ik kan Josje aanbevelen. Ik had mijn probleem telefonisch voor gelegd en Josje vertelt vanzelf of ze je kan helpen met dat probleem. Open gesprek en duidelijk. Josje is een hele lieve vrouw. Met het hart op de juiste plaats. Heel duidelijk en open.
Ramon
{Ik had angst voor overgeven en had gehoord dat hypnotherapie een snel en effectief (voor langere tijd) resultaat heeft. Ik wist (omdat ik transformatie huis Castricum volg) dat zij hypnotherapie aanbieden. Ik heb contact opgenomen en ben zo bij Josje terecht gekomen. Mijn twijfels waren vooral of het mij echt zou gaan helpen. Maar het heeft mij zeker geholpen. Ik voel geen angst meer bij bepaalde gedachten en ik blijf nu rustig als ik nadenk of in aanraking kom met overgeven. Ook gaan gedachten niet meer met mij aan de haal en kan ik realistisch denken over overgeven. Er wordt echt de tijd genomen om je verhaal te doen en goed gekeken naar welke vorm bij jou past. Ik kon mezelf zijn en voelde mij snel op mijn gemak. Ik zou andere mensen met dwang/angst gedachten aanraden hypnotherapie te gaan doen. Josje is een spontane en open vrouw, waarbij je je snel op je gemak voelt.
YT
{Ik kan Josje heel erg aanbevelen. Ik heb een sessie bij haar gedaan en het probleem dat ik al heel lang had, is verdwenen. Ik heb er de afgelopen weken geen last meer van gehad. Dank je wel Josje!
Tineke Visser
{Ik ben bij Josje terechtgekomen om mij te helpen met het verwerken van een zeer pijnlijke niet afgesloten liefdesrelatie. De onderliggende oorzaken dat het mij zo raakt is een gebrek aan zelfrespect, zelfliefde en een negatief beeld van mijzelf en een gebrek aan zelfvertrouwen. Via deze therapie zijn we teruggegaan naar mijn verleden om de dingen die mij gevormd hebben in mijn jeugd, te accepteren, verwerken, en mij inzicht te geven. De therapie is zeer professioneel, met respect voor de persoon. Alles kan gezegd worden zonder dat je raar aangekeken of uitgelachen wordt. Dit geeft een fijn en veilig gevoel. Resultaat van de therapie is dat ik nu meer zelfvertrouwen heb, de breuk kan accepteren en aan mijzelf heb kunnen werken omdat er dus ook heel veel bij mijzelf lag. Ik lach weer, voel mij positief en zie en voel dat ik er mag zijn en dat ik dingen aankan. Ik ben een versie 2 van mijzelf aan het maken dankzij Josje. Ik ben zeer dankbaar voor de ervaring, het vertrouwen, de veiligheid en het resultaat. Ik raad Josje aan!
Ronald Rol
{Bij hypnoherapie dacht ik toch dat dat een beetje zweverig is. Totdat ik Josje van Go Kaia ontmoette. Wat een prachtig mens. Niets zweverig, volle aandacht voor jou en het probleem, wat met humor en zeer bedreven wordt opgelost. Josje brengt je heel gemakkelijk in hypnose, waarbij haar rustige stem je een veilig en vertrouwd gevoel geeft. Zelfs zo, dat ik aan het einde van de tweede sessie mijn ogen dicht wilde houden. Nee, zijn we nu al klaar..?! Ik sliep voor de sessies gemiddeld 3 tot 4 uur per nacht, had daardoor geen energie, wat me flink beperkte. Een paar dagen na de eerste sessie sliep ik al rond de 5 uur per nacht. Afgelopen nacht zelfs ruim 9 uur!!!. Was Josje maar 20 jaar eerder op mijn pad gekomen, denk ik nu. Ik wacht niet meer tot "het" zich vanzelf oplost. Ik geef geen duizenden euro's meer uit aan hulpmiddelen, medicijnen of coaches. Ik boek gewoon een sessie bij Josje!!
Coos Velstra
{Josje heeft mij van mijn katten allergie afgeholpen. Ik had erg last van astma door onze kat. Ik heb sinds de sessie geen medicijnen meer hoeven gebruiken! Heel erg fijn! Ik was al eerder door hypnotherapie van mijn katten allergie afgekomen, helaas kwam het steeds na een jaar ongeveer weer terug. Hopelijk blijft het nu langer weg en anders klop ik weer aan bij Josje! 🙂
Romy