Ik had een probleem als ik in benauwde situaties kwam. Plekken waar je even geen kant op kan. U kunt denken aan een stadion, theater, file of de bioscoop. Dit had ik voorgelegd aan Josje. En we zijn aan het probleem gaan werken doormiddel van hypnose. Vanaf het eerste moment voelde ik me thuis bij Go Kaia. Josje geeft een bepaalde rust. En de hypnose was voor mij een top ervaring. Het brengt je op plekken waar je wilt zijn. Maar ook laat het je gebeurtenissen zien waar je je steeds voor hebt geblokt. Het heeft mij veel inzicht in het leven opgeleverd. En we hebben samen een anker gemaakt voor mijn probleem. Ik heb nu de anker een paar keer mogen testen en moeten testen maar ik moet zeggen het gaat steeds beter. Het is nog niet weg, maar ik heb nu een handvat om het onder controle te krijgen. Ik ben Josje daar heel erg dankbaar voor.

Het meeste wat me is bijgebleven van de 4 sessies die ik heb gehad is “een heel fijn gevoel”. Bij Josje voel ik me vrij en kunnen we lachen en een traan kan zeker.

Ik kan Josje aanbevelen. Ik had mijn probleem telefonisch voor gelegd en Josje vertelt vanzelf of ze je kan helpen met dat probleem. Open gesprek en duidelijk.

Josje is een hele lieve vrouw. Met het hart op de juiste plaats. Heel duidelijk en open.