De mindset die voor je werkt.

Je mindset is een krachtige tool. Het zorgt ervoor dat jij jezelf een identiteit kan geven en scheept je op met een heleboel overtuigingen over jezelf en de wereld om je heen. En die overtuigingen zijn niet altijd behulpzaam-

Stel, jouw mindset zegt dat je niet kan afvallen… Het ene na het andere weight-loss programma werk je keurig af maar je ziet weinig resultaat. Of, ‘sporten is niets voor mij’. Dan zal je met tegenzin naar de sportschool gaan en als het je al lukt te gaan parkeer je naast de ingang zodat je niet zoveel hoeft te lopen.

Maar wat nou… Als je je mindset zou kunnen resetten?

Hoe zou het voor jou zijn om die mindset te resetten. Dat het jou er iedere dag erop wijst dat afvallen heel makkelijk en leuk is en dat de kilo’s er dan ook eindelijk af gaan! Dat je uitkijkt naar je bezoekjes aan de sportschool en het zelfs mist als je niet gaat!

Ik ben momenteel een programma aan het ontwikkelen waarbij deze mindset wordt omgebogen zodat het met jou samenwerkt aan een gezonder lichaam en geest. In samenwerking met verschillende sportscholen start ik vanaf januari een drie maanden durend programma waarin we je op allerlei manieren ondersteunen om een gezonder en fitter lichaam te krijgen. Met een mindset die voor je werkt.

Herken je jezelf in dit verhaal? Schrijf dan ‘mindset’ in de comments. Dan benader ik je in een DM en hoor graag van je uitdagingen en behoeften zodat ik het programma kan ontwikkelen dat hier optimaal op aan sluit.. Als dank voor je tijd krijg je van mij een audiosessie kado die aansluit op jouw behoeften.

Dus… Ben jij klaar voor jouw mind(re)set?