Motivatie.

Iedereen heeft er last van, de eerste paar dagen, met wat geluk zelfs de eerste paar weken van het nieuwe jaar. Je wil gezond eten, sporten en dit jaar eindelijk met een beach body de zomer omarmen. Maar die motivatie is net als verliefdheid. Langzaam ebt het weg en zak je weer terug in je dagelijkse sleur.

Ik heb lang nagedacht hoe het kwam dat ik zo gemotiveerd raakte. Ik ging van jarenlang niet sporten ineens Strong Viking races doen, CrossFitte tot ik er sterretjes van zag, trailrunde alsof er een kudde losgeslagen beesten achter mij aan zat. En ik voelde mij FANTASTISCH!

Maar wat maakte nou dat dit moeiteloos ging? Dat ik om 6.55 uur โ€˜s ochtends fluitend de gym binnen liep? En soms 80km per week hard liep? Dat ik bulkte van de energie?

๐‚๐Ž๐Œ๐Œ๐”๐๐ˆ๐“๐˜!

Ik had een groep om mij heen die ik vertrouwde. Waar ik kwetsbaar kon zijn. Die mij steunde als ik het zwaar had. Die mij door moeilijke tijden heen sleepte, niet door medelijden met mij te hebben maar door mij aan te moedigen om mijn schouders eronder te zetten. Omdat zij wisten dat ik het kon.

Dit jaar wordt het mijn missie om communities op te bouwen. Communities voor vrouwen die elkaar vertrouwen, steunen en begrijpen. Vrouwen die vast zitten en weer in beweging willen komen. Vrouwen die geleefd worden in plaats van lรฉven.

๐’๐ฉ๐ซ๐ž๐ž๐ค๐ญ ๐๐ข๐ญ ๐ฃ๐จ๐ฎ ๐š๐š๐ง?

Lees dan binnenkort meer over het programma ‘Veerkracht!’.